100% Natural 10 Zile Bani Inapoi

Dermogent


Solutie pentru uz extern cu efecte cicatrizante, antiinfectioase si regenative epiteliale extrem de puternice. Remarcabil la acest produs este spectrul antimicrobian foarte larg.

Mai multe detalii


7 LEI


DERMOGENT
50ml
UZ EXTERN

Este o solutie pentru uz extern cu efecte cicatrizante , antiinfectioase si regenerative epiteliale extrem de puternice. Remarcabil la acest produs este spectrul antimicrobian foarte larg: Dermogentul inhiba dezvoltarea sau distruge ciupercile patogene, protozoarele, bacteriile si anumiti virusi. Este ideal ca remediu de prim ajutor in tratarea ranilor si arsurilor de gravitate mica si medie, dar si pentru a grabi vindecarea interventiilor chirurgicale, pentru a eradica infectiile persistente, a inchide plagile greu vindecabile.

Actiuni (uz extern):
antiseptic al pielii foarte puternic si cu spectru larg, antiseptic bucal si faringian, antiseptic genital, antiinflamator puternic, antitumoral, astringent, calmant pentru piele, cicatrizant rapid, favorizeaza cicatrizarea estetica, mareste viteza de regenerare a pielii si a mucoaselor.

No customer comments for the moment.

Only registered user can post a new comment.

Cos  

(gol)

Newsletter

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Reduceri

Nu exista reduceri in acest moment